Schuifloket van glas

De receptiebalie in de hal van een kantoor is voorzien van een glazen schuifsysteem. Doordat de medewerkers altijd op de tocht zaten en wel zichtbaar willen en moeten zijn is er voor een schuifloket van glas gekozen. Op deze manier kunnen bezoekers nog steeds gastvrij en met een lach ontvangen worden en blijft de temperatuur aangenaam. Bovendien zorgt een glazen wand voor minder geluidoverlast en kan er rustig gewerkt worden.

Balieglas en glaswanden

Het balieglas zit aan de voorzijde in een op maat gemaakt schuifsysteem, hierdoor kunnen bijvoorbeeld pakketjes en post afgegeven worden en waar nodig kan het glazen loket geopend worden. De beide zijkanten zijn vast, zodat er vanaf één kant contact is met bezoekers.

Schuifloketten van glas

Een schuifloket is een veel voorkomende toepassing op kantoren. Schuifloketten van glas zijn geschikt voor binnen toepasingen.  Uiteraard zorgen wij ervoor dat het glas altijd rondom geslepen is, zodat er geen scherpe randen aanwezig zijn. Schuifloketten worden gemaakt van gehard glas van 6 mm. Het beslag en de rails zijn gemaakt van lichtmetaal. Het schuifsysteem is soepel een eenvoudig te bedienen.

Contact over glazen schuifloketten?

Wij helpen je graag met een schuifloket van glas voor bijvoorbeeld de receptie. Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kun je al aangeven welke maat het schuiflok moet worden en kunnen wij je een prijsindicatie geven. Heb je liever telefonisch contact dan kun je ons bellen op 023 201 41 12. Uiteraard staan wij je ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

schuifloket van glas
balie van glas