Luifel bij voordeur in glas

U of uw visite hoeft met een voordeurluifel in glas niet meer in de stromende regen te staan. Als u thuiskomt, kunt u droog staan tijdens het openen van de deur. Mocht er geen verlichting aanwezig zijn, dan kunnen wij LED verlichting monteren, zodat u niet allen droog, maar ook nog eens in het licht staat.

Voordeurluifel behoud van uw voordeur

Een overkapping voordeur heeft meerdere voordelen. Naast het feit dat u niet nat wordt tijdens het openen van uw deur blijft de deur ook grotendeels droog wat de levensduur van de deur verlengt.

Afdak luifel of deurluifel verfraait

Een deurluifel verfraait uw woning en is daarnaast ook functioneel. Afdak luifels zijn er in diverse verschillende uitvoering die wij precies naar uw wens op maat maken. Wij plaatsen strakke, moderne, maar ook in een gebogen uitvoering. Heeft u bijvoorbeeld een brede deur of wilt u net even iets anders dan standaard? Wij maken alle luifels op maat, helemaal naar uw wens.

Levering en montage

Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Het veiligheidsglas wat wij aanraden is 13 mm dik en wordt bevestigd in hoogwaardig RVS edelstaal, wat aan de muur wordt gemonteerd. Het RVS edelstaal houdt de constructie stabiel. Waardoor de  deurluifel tegen alle weersinvloeden bestand is.

Contact over voordeurluifels?

Kunnen wij u helpen met het vervaardigen en monteren van uw nieuwe deurluifel? Wij denken graag creatief met u mee. Via ons contactformulier zijn tijdens kantooruren bereikbaar. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12

voordeurluifel in glas
voordeurluifel in glas