Kantoor met aluminium pui

Voor een klant op een bedrijventerrein in Lijnden hebben wij de “oude” puien vervangen voor aluminium puien. Maar liefst 6 puien werden geplaatst ter vervanging inclusief een hoge glazen schuifpui. De reden voor deze vervanging was, dat de ruimte gebruikt gaat als showroom in de toekomst.

Voordelen van aluminium puien

  • Prima isolatie waarde, speciaal ten opzichte van staal of hout
  • Aluminium neemt geen vocht op, hierdoor vormt geen roest of rot
  • Is niet vatbaar voor weersinvloeden zoals warmte en kou
  • Doordat aluminium geen vuil aantrekt is het eenvoudig in het onderhoud
  • Aluminium is duurzaam en 100% herbruikbaar
  • Reparatie is eenvoudig, krassen of deuken zijn eenvoudig te repareren door schuren of polijsten

 

Hoe werken wij?

Te allen tijde komen wij bij u langs om de situatie te bekijken en de maten te meten. Op basis daarvan kunnen wij u het beste advies geven. Heeft u alleen een offerte nodig om de prijs in te schatten, daarvoor gebruikt u ons contactformulier. U kunt de maten alvast in de opmerkingen zetten, wij komen dan bij u terug met een prijsindicatie.

Plaatsen van aluminium pui

Een specialistische klus, die wij minutieus voorbereiden. Doordat de ramen in een aluminium pui van gelaagd en gehard glas zijn gemaakt, zijn de ruiten vaak meer dan 300 kilo. Daarvoor huren wij dan een kraan in, simpelweg omdat wij dit niet kunnen tillen en geen risico nemen op breuk of schade.

Aluminium pui

Contact over het plaatsen van aluminium pui?

Wij helpen u graag aan het beste advies ook wat betreft een aluminium pui.  Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kunt u al aangeven waar u naar op zoek bent en eventueel de maten doorgeven. Wij zullen u dan een prijsopgave sturen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12. Wij staan u ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

Aluminium pui
Aluminium pui