beursstand van glas

Beursstand van glas

In opdracht van en samen met Storiginals hebben wij voor de Fashion Week Florence een prachtige beursstand van glas gemaakt. De Fashion Week Florence vond plaats van13 juni 2023 tot 16 juni 2023 in Firenze Fiera, Florence. Pitti Immagine Uomo is ’s werelds belangrijkste platform voor herenkleding en accessoirecollecties en voor het lanceren van nieuwe projecten in herenmode. De beursstand van glas had hangende glazen bakken waarin zwemkleding werd geshowd. Door de unieke combinate van de stoere staalconstructie en de glazen omgeving trok de beursstand veel bezoekers en kijk je vanuit alle hoeken naar de nieuwste badmode.

Aquarium bakken UV verlijmd

De hangende aquarium bakken zijn gevuld met water of zand zodat de functionaliteit van de badkleding direct zichtbaar was. De bakken zijn met behulp van speciale aquariumkit vastgemaakt en kunnen een behoorlijk gewicht hebben. De doorzichtigheid van de beursstand zorgt ervoor dat de hele collectie direct zichtbaar is. Ook zorgde het open karakter van de stand ervoor dat bezoekers direct de beste indruk hadden en ook heerlijk vanaf het terras naast de stand de collectie konden bekijken.

Glazen beurswanden

Beurswanden gemaakt van glas zijn gemakkelijk aanpasbaar en maken wij op maat zodat ze aan de specifieke behoeften voldoen. Glazen beurswanden zijn uitermate geschikt om te voorzien van branding, logo’s of andere visuele elementen om de merkidentiteit te versterken.

Voordelen van glasgebruik in beursstands

Glazen wanden bieden een open en lichte uitstraling. Ze laten natuurlijk licht binnen en zorgen ervoor dat de beursstand ruimtelijker en uitnodigender aanvoelt.

Visualisatie: Glazen wanden zijn geschikt om producten of displays binnen de stand zichtbaar te maken. Ze bieden bezoekers de mogelijkheid om van buitenaf te zien wat er binnen gebeurt, wat de nieuwsgierigheid kan prikkelen en hen naar de stand kan trekken.

Flexibiliteit: Glazen wanden zijn gemakkelijk aan te passen om aan specifieke behoeften te voldoen. De mogelijkheid om de wanden te voorzien van branding, logo’s of andere visuele elementen is zeer geschikt om de merkidentiteit te versterken.

Het is belangrijk om op te merken dat de specifieke vereisten en mogelijkheden van een beursstand afhankelijk zijn van verschillende factoren, waaronder de beschikbare ruimte, het budget en de specifieke doelen van de stand. Het is verstandig om contact op te nemen met een professioneel ontwerpteam zoals Storiginals voor beursstands voor meer informatie en advies over het gebruik van glazen wanden in de stand.

Wij staan je graag te woord via 023 201 41 12 en bespreken de mogelijkheden. Je ook ons offerte formulier invullen en versturen.