etalage ruiten

Etalage ruiten voor winkels

Etalage ruiten in een drukke winkelstraat zijn belangrijk voor de verkopen van de betreffende winkel. Belangrijk om deze netjes te onderhouden, zodat voorbijgangers goed kunnen zien wat er een winkel verkoopt.

Vervangen door HR++

Etalage’s zijn vaak grote oppervlakten en zijn een bron van kou die binnenkomt in de winkel. Wij kregen de opdracht om in een drukke winkelstraat grote etalage ruiten te vervangen. Deze karakteristieke hoeketalage was nog voorzien van enkel glas en zijn nu HR++. Voor een huurder is dit prettig, daar de energiekosten vrij hoog zullen zijn in de winter en in de zomer wordt het erg warm. Het gebruik van HR++ glas zorgt ervoor dat de warmte in de winter heerlijk binnen blijft.

etalage ruiten

Winkelruiten op maat

Winkel of etalage ruiten zijn vaak breed en hoog, zodat het zicht op de winkel vergroot wordt. Zowel de voorzijde als de zijkant van deze winkel aan de Kruisweg in Hoofddorp is 4,25 meter. De grootte van de etalage ruiten zorgt er ook voor dat het gras zwaar is. Het pand dateert uit de 80-er jaren en er is goed gekeken naar de staat van de kozijnen.  Onze medewerkers komen altijd eerst persoonlijk meten en de situatie ter plaatse bekijken. Hierdoor kan er snel en vakkundig geplaatst worden, ook als de ruimte reeds verhuurd is.

Contact over etalage ramen en ruiten

Omdat wij echt alles weten over glas, adviseren wij daar graag over. Neem gerust contact met ons op, één van onze specialisten staat je graag te woord via 023 201 41 12 over de mogelijkheden. Als je precies weet wat je wilt en ben je op zoek naar het globale tarief, dan kun je ook ons offerte formulier invullen en versturen. Als je een afbeelding van de huidige situatie upload, dan hebben wij alvast een compleet beeld.