Glazen wanden maken kijken nog leuker!

Dankzij glas in sportzalen wordt kijken nog leuker en wordt de sporthal nog mooier. Vanaf de tribune kan er op een veilige en prettige manier genoten worden van het spel op de vloer. De wanden zijn geplaatst van 99.2 gehard en gelaagd glas.

Glas in sportzaal SKWA

Ook in het SKWA wordt gebruik gemaakt van glazen wanden om het kijkplezier van het publiek te bevorderen en te zorgen dat de sporters de juiste interactie hebben met het publiek. Doordat er gebruik is gemaakt van gehard en gelaagd glas is er nauwelijks gevaar voor glasscherven. Het glas barst, maar valt niet uit elkaar, zodat er geen gevaar ontstaat.

“Balvast” glas kan tegen een stootje

Het gebruikte glas wordt ook wel balvast glas genoemd waardoor je bent verzekerd van kwaliteit. Balvast glas kan tegen een stootje en is tot 5 maal sterker dan gewoon glas. 

Levering en montage

Wij komen altijd langs om de mogelijkheden te bekijken, in te meten en jou van het juiste advies te voorzien. Het veiligheidsglas wat wij aanraden is 13 mm dik en wordt bevestigd in hoogwaardig RVS edelstaal. Het RVS edelstaal houdt de constructie stabiel. Waardoor balustrades tegen ballen en stoten bestand zijn.

Contact over glas in sportzalen?

Kunnen wij u helpen met het plaatsen of vervangen van glazen balustrades of railingen? Wij denken altijd creatief mee, zowel in oplossingen als in prijs. Via ons contactformulier zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, bel dan naar 023 201 41 12

glas in sportzalen
glas in sportzaken Verkaik Glas