Glas in stalen deuren

Het vervangen van glas in stalen deuren verzorgen wij graag en met de nodige precisie. Is er een ruitje stuk of heeft u een glazen deur waarin het glas bijvoorbeeld vervangen moet worden naar een ander glassoort, dan maken wij deze op maat. Ook met hoeken en uitsparingen houden wij rekening, zodat het glas precies past.

Industriële deuren

Industriële en glazen deuren zijn erg populair geworden en zijn, wat ons betreft, een prachtige aanwinst in ieder interieur. Door het gebruik van glas is een ruimte heerlijk licht en bovendien zijn ruimtes waarin glazen deuren in verwerkt zijn optisch veel ruimer. Wil je liever iets minder doorkijk, dan kun je kiezen voor mat glas of gekleurd glas. Je kiest precies wat past bij jouw interieur en bovendien het gebruikersgemak wat past bij jouw wensen.

Glas in staal

Naast glas in stalen deuren verzorgen wij alle glas voor diverse staalconstructies. Denk hierbij onder andere aan trappen van staal en glas. Door het gebruik van glas creëer je extra ruimte en licht in een woning of kantoor. Stalen deuren, kozijnen en glaswanden vallen op door de stoere profielen. Voor zowel een chique als een industriële uitstraling. Bij Verkaik Glas voorzien wij stalen binnendeuren, kozijnen, wanden, trappen, balustrades en trapleuningen van glas uit onze eigen werkplaats.

Contact over glas in stalen deuren?

Wij helpen je graag met een goed en gedegen advies voor glas in stalen deuren. Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kun je al aangeven naar welke maten je op zoek bent, zodat we je alvast een prijsindicatie kunnen geven. Heb je liever telefonisch contact dan kun je ons bellen op 023 201 41 12. Uiteraard staan wij je ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

glas in stalen deuren
glas in stalen deuren