Plaatje van de vitrinekast kapot? Of heb je een ontwerp voor vitrinekasten en heb je op maat gesneden glazen plaatjes nodig?

Glas voor vitrinekasten

Vitrinekasten zijn een prachtige mogelijkheid om artikelen in te etaleren, zo maken wij regelmatig plaatjes voor vitrinekasten op maat, eventueel met op maat gemaakte deurtjes. De deurtjes al dan niet met beslag.

Wij verzorgen het glas voor vitrinekasten voor bijvoorbeeld:

Scholen

Veel scholen hebben een prijzenkast, waarin de gewonnen prijzen tentoongesteld kunnen worden.

Winkels

In winkels worden vitrinekasten vaak gebruikt om exclusieve producten te etaleren, met of zonder afsluitbare glazen deurtjes. Omdat vitrinekasten op vaak maat gemaakt worden, heeft ieder glazen plaatje een andere afmeting, wat exact moet passen.

Particulieren

Een vitrinekast staat prachtig in onder andere een woonkamer, keuken of studeerkamer. Als er een glazen plaatje kapot is of extra gemaakt nodig is, dan maken wij deze op maat.

Sportverenigingen

Hier is een vitrinekast bij uitstek een plek om de zwaar bevochten overwinningen te tonen aan medespelers en zeker ook de concurrentie. Vitrinekasten in sportkantines worden gemaakt in gelaagd en gehard glas, zodat de sportclub er lang plezier van heeft.

Bedrijven

Met enige regelmaat plaatsen wij vitrinekasten bij bedrijven in bijvoorbeeld de kantine, receptie of vergaderzalen. Een mooie manier om datgene wat de onderneming doet te etaleren en op een mooie manier te laten zien.

Hotels

Lobby’s van hotels voorzien wij ook van glas voor vitrinekasten. Een vitrinekast kan klein of groot gemaakt worden en in een aantal gevallen is een kleine vitrinekast op de receptie precies datgene wat nodig is om gasten te attenderen op souvenirs uit de regio.

Opbouw van glas voor vitrinekast

Als het frame van de vitrinekast reeds aanwezig is, dan maken wij de glazen plaatjes exact op maat en worden gespelen, zodat er geen scherpe randen aanwezig zijn. Vervolgens lijmen wij de plaatjes door middel van UV verlijming vast. Door het vastzetten van de plaatjes wordt breuk voorkomen en staat de constructie extra stevig.

Enkele glazen plaatjes

Is er een plaatje stuk van een vitrinekast? Ook enkele plaatjes maken wij op maat in onze werkplaats. Handig is het als u het kapotte plaatje meeneemt, zodat wij exact de lengte, breedte en de dikte kunnen meten, waardoor het plaatje precies past.

Vragen over glas voor vitrinekasten?

Wij helpen graag bij het voorzien van vitrinekasten met glazen plaatjes. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 023 201 41 12 of mail naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.

glas voor vitrinekasten
glas voor vitrinekast