Glazen barplank

In de studio van het online radiostation Het Stamcafé hebben wij glazen barplanken gerealiseerd. Voor de antieke en traditionele barwand moesten een aantal glazen barplankjes komen waarop flessen gezet kunnen worden. Doordat de constructie geen mogelijk biedt om een glazen barplank te monteren is er gekozen voor een ophang systeem. Het ijzerdraad is aan het plafond gemaakt en door de planken is er op de juiste maat een gaatje gemaakt. Door het gaatje is het draad getrokken en is met een aluminium houdertje vast gezet. Een vernuftige, eenvoudige en smaakvolle oplossing, zodat de sfeer van de bar niet verloren gaat.

Glazen planken op maat

Glazen planken, voor welk doeleinde dan ook, zijn standaard geslepen, zodat de planken mooi glad en niet scherp zijn. Ook zijn glazen planken beschikbaar in bijvoorbeeld mat, helder, extra helder, gekleurd en alle andere soorten glas. Een en ander is afhankelijk van het doel van de plank. Planken maken wij precies op maat, dus waar uitsparingen nodig zijn, zorgen wij dat deze op de juiste positie gemaakt zijn. Precies pas dus, zodat u maximaal van de ruimte gebruik maakt.

Glazen planken voor iedere ruimte

Glazen plankjes gebruik je onder andere ook als boekenplanken, badkamerplanken of legplanken en passen wat ons betreft in ieder interieur. De dikte van het glas varieert van 4 tot en met 12 mm. Uiteraard helpen wij ook met het plaatsen van de planken indien nodig. Ook leveren wij glasklemmen, houders en alle mogelijke soorten beslag om de plank niet alleen stevig op te hangen, maar ook de juiste uitstraling te geven.

Contact over glazen barplank?

Of je nu op zoek bent naar een glazen barplank, een boekenplank of een plank voor in de badkamer, wij adviseren je met alle plezier. Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kun je al aangeven waar je naar op zoek bent. Ben je niet zo’n schrijver en spreek je ons liever persoonlijk, dan kun je ons bellen op 023 201 41 12. Wij staan je ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

glazen barplank
glazen barplank