Glazen douchewand op maat

Een glazen douchewand wordt volledig op maat gemaakt van gehard veiligheidsglas. Voor alle modellen badkamers hebben wij een passende oplossing, omdat wij altijd zelf in komen meten. Maar ook omdat wij denken in praktische oplossingen. Alle douchewanden worden desgewenst behandeld met Cristal Care. Douchewanden leveren wij in de door u gewenste kleur, het kiezen van een kleur geeft direct een ander gezicht aan uw badkamer. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een volledig transparante versie van alle hieronder genoemde modellen.

Antivlekken coating voor glas

CristalCare, een antivlekken coating voor glas, voorkomt veroudering van glas en is daarom de perfecte keuze voor naadloze douchedesigns, externe glastoepassingen en vele andere glas gerelateerde projecten.

Inloop douche

Inloopdouches zijn inmiddels reuze populair! Ze hebben dan ook diverse voordelen, zoals de toegankelijkheid voor zowel kinderen als ouderen. Doordat er geen opstapje is, blijft struikelen achterwege. Glazen douchedeuren worden tot op de grond gemonteerd en zorgen ervoor dat er geen water onder de deur doorloopt.

Douchewand met hoekopstelling

Een glazen douchewand met deur is een perfecte oplossing voor badkamers die breder zijn dan 90 cm. Met een douchedeur en een douchewand kan er een mooie combinatie gemaakt worden, waardoor de badkamer optimaal benut kan worden.

Douchewanden tot aan het plafond

Glazen douchewanden tot aan het plafond worden ook door ons altijd op maat gemaakt. Aan de zijkanten worden de wanden in profielen gezet, waardoor er geen water tussen de tegels en de wand kan komen.

Stabilisatiestang douchewand

Douchewanden onder het plafond

Glazen douchewanden kunnen ook met een stabilisatiestang aan het plafond gemonteerd worden. Het ruimtelijke en industriële effect wat hiermee wordt gecreëerd is echt waanzinnig!

Vrijstaande douchewanden

Vrijstaande douchewanden geven een badkamer een luxe en ruime uitstraling. Daarbij is een vrijstaand model ruimte besparend en doordat er geen opstapjes zijn, gemakkelijk toegankelijk.

Industriële glazen douchewanden

Ook voor een industriële look, wat een mooie trend is in badkamers hebben wij diverse, op maat gemaakte oplossingen. Deze douchewanden hebben een rondom een zwart kader, die behandeld is met keramische verf en kras-bestendig is.

Beslag voor douchewanden en -deuren

Beslag voor douchedeur

U kunt ten alle tijden zelf het beslag kiezen voor op uw douchedeuren en wanden. In veel gevallen wordt er gekozen voor zilverkleurig RVS, maar denkt u ook eens aan de mogelijkheid om deze zwart of antraciet te maken. De keuze voor beslag is groot en ook in verschillende stijlen en kleuren.

Vragen over glazen douchewanden?

Wij helpen u graag met de keuze maken voor een glazen douchewand. Heel graag staan wij u met raad en daad ter zijde. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 023 201 41 12 of mail naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.

glazen douchewand
glazen douchewand