Kantoorwand van glas

Glazen kantoorwand

Ben je op zoek naar een glazen kantoorwand om een moderne en open uitstraling te creëren in jouw kantoorruimte? Glazen kantoorwanden zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een esthetisch element toe aan elke werkomgeving.

Met glazen kantoorwanden geniet je van natuurlijk licht dat de ruimte binnenstroomt, waardoor een gevoel van ruimtelijkheid en transparantie wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen de productiviteit en het welzijn van medewerkers, maar maakt ook een positieve indruk op klanten en bezoekers.

Glazen kantoorwand
Glazen kantoorwand

Glazen kantoorwanden op maat

Glazen kantoorwanden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat je de perfecte keuze kunt maken die past bij jouw kantoorinrichting en behoeften. Of je nu op zoek bent naar volledige transparantie of meer privacy wilt creëren met gedeeltelijk matglas, wij hebben de oplossing die bij jou past. In dit geval is de kantoorwand voorzien van akoestisch folie en in een mat zwart kader geplaatst.

Voordelen van glazen kantoorwanden

Naast het esthetische aspect bieden glazen kantoorwanden ook praktische voordelen. Ze kunnen precies op maat worden gemaakt, waardoor je de flexibiliteit hebt om de indeling van jouw kantoorruimte aan te passen zoals je wilt. Bovendien zorgen de hoogwaardige materialen en constructie van onze wanden voor geluidsisolatie, waardoor een rustige en productieve werkomgeving wordt gecreëerd.

Duurzaam en veilig

Glazen kantoorwanden zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en veiligheid. Ze voldoen aan alle relevante normen en voorschriften, en worden geïnstalleerd door ervaren professionals om een perfecte pasvorm en veilige installatie te garanderen. Er wordt bovendien altijd gebruik gemaakt van gelaagd veiligheidsglas.

Contact over kantoorwanden

Kies voor een moderne en transparante uitstraling in jouw kantoorruimte met hoogwaardige glazen kantoorwanden. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. Ons team staat klaar om jou te begeleiden door het proces, van kleurselectie tot installatie. Zij staan je graag te woord via 023 201 41 12 en bespreken de mogelijkheden. Je ook ons offerte formulier invullen en versturen, als je een afbeelding van de huidige situatie upload, dan hebben wij alvast een compleet beeld en kunnen we je snel van de juiste prijs en advies voorzien.