Glazen kantoorwanden

Glazen kantoorwanden zijn luxe scheidingswanden van glas die wij op iedere gewenste locatie in kantoren plaatsen. Doordat wij vrijwel geen zichtprofielen gebruiken blijft het uitzicht van de medewerkers op kantoor open. Door het gebruik van glazen kantoorwanden creëer je individuele werkplekken, vergaderruimtes of spreekkamers. Het gebruik van glas zorgt ook voor voldoende geluidsisolatie en lichtinval wat zorgt voor een prettige werkomgeving.

Kantoorwand van glas op maat

Glazen kantoorwanden passen perfect in een modern en strak ingericht kantoor. Wij komen vooraf de ruimte inmeten en bepalen de locaties van de glaswanden, uiteraard denken wij ook met je mee en geven je er ook altijd adviezen bij. Het plaatsen van glazen deuren en schuifsystemen behoren ook tot de vele mogelijkheden die glaswanden op kantoor bieden. Zowel deuren als wanden voorzien wij van het beslag, zoals RVS scharnieren, deurslot en een krukset, wat precies past bij de inrichting. Ook is bijvoorbeeld het plaatsten van de bedrijfsnaam, het logo en de naam van de ruimte mogelijk.

Specificaties van de glazen kantoorwanden

De glaswanden bestaand uit 13 mm gelaagd veiligheidsglas en worden geplaatst in aluminium U-profielen in een kleur naar keuze. De profielen plaatsen wij inclusief beglazingsrubbers op de vloer en tegen het aanwezige systeemplafond gemonteerd.

Contact over kantoorwanden van glas op maat?

Wij helpen je graag met een goed en gedegen advies voor het plaatsen en monteren van glazen kantoorwanden. Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kunt u al aangeven waar je naar op zoek bent. Ben je niet zo’n schrijver en spreek je ons liever persoonlijk, dan kun je ons bellen op 023 201 41 12. Wij staan je ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

Glazen kantoorwanden
glazen kantoorwanden