Op maat gemaakt voor horeca en detailhandel

Omdat iedere ruimte anders is maken wij glazen kuchschermen op maat. Glas maakt gemakkelijk schoon, is duurzaam en zorgt voor een veilige omgeving voor klant, gast en medewerker.

Glazen kuchschermen

Inmiddels kunnen we niet meer zonder kuchschermen in de horeca en de detailhandel. Iedereen doet er alles aan om de omgeving zo veilig als mogelijk te maken en daarmee te voldoen aan alle eisen die het RIVM stel om open te kunnen gaan en te blijven. Door gebruik te maken van glas blijft de ruimte transparant en blijft het interieur van een onderneming in tact. Want uiteindelijk willen we contact blijven houden met klanten, ook al zijn we genoodzaakt hier oplossingen voor te verzinnen.

De voordelen van glazen kuchschermen

Wij zien alleen maar voordelen in het gebruik van glas en zetten ze graag op een rijtje:

  • Makkelijk schoon te maken
  • Bestand tegen chemicali├źn en zuren (schoonmaakmiddelen)
  • In iedere maat te maken
  • Geen scherpe randen, omdat wij de randen slijpen en daardoor nooit scherp zijn
  • Glas is een natuurproduct en is daarmee duurzaam
  • Strakke uitstraling, geen inbreuk op het (design) interieur
  • Veilig door gebruik van gelaagd glas

COVID-19 preventie scherm in glas op maat

Of het nu een bar is waarvoor een scherm gehangen dient te worden, het separeren van tafels of ter afscherming van bepaalde plekken, een kuchscherm wordt altijd op maat geleverd. Glazen Kuchschermen kunnen op de grond geplaatst worden of opgehangen aan het plafond in iedere maat die maar mogelijk is en in elke gewenste vorm.

Kuchschermen bij een ronde bar of drank-of voedsel uitgifte

Door het plaatsen van verschillende gelaagde glazen schermen aan het plafond blijft de uitgifte van eten en drinken mogelijk door de ruimte onder de schermen. Op die manier bent en blijft u contact houden met uw klant en gast. Daarbij zijn de schermen uitstekend en gemakkelijk schoon te houden doordat wij, bij het plaatsen, rekening houden met de afstand tussen de bar en de bezoeker.

Vragen over glazen kuchschermen?

Wij helpen en adviseren u graag bij het plaatsen van de noodzakelijke kuchschermen. Inmiddels hebben wij al diverse horeca ondernemers, kappers, winkels en casino’s geholpen met het weer veilig ontvangen van bezoekers. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 023 201 41 12 of mail naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.

Glazen kuchscherm