Is het glas van uw kachel of open haard gesneuveld? Hittebestendig kachelglas is licht getint, maar wel helder, zodat de vlammetjes goed zichtbaar blijven. De warmte van de kachel of open haard komt door het glas heen, terwijl u van de warme gloed van het vuur kunt blijven genieten.

Kachel glas

Kachel glas of open haard glas is keramisch glas en is lange tijd bestand tegen meer dan 700 graden Celsius. Hittebestendige kachelruitjes zijn op maat bij ons te bestellen, u geeft ons de maat door en wij zorgen dat de ruitjes voor uw open haard of kachel klaarliggen zodat u weer kunt genieten van de heerlijke warmte die een kachel of open haard geeft.

Open haard glas

Open haard glas wordt ook gebruikt om de zijkanten van een grote open haard af te schermen als gedeeltelijke afsluiting. In veel gevallen zal de open haard beter trekken en zullen er geen vonken aan de zijkant uit springen.

Glazen voorzetscherm

Een glazen voorzetscherm die u voor de open haard kunt plaatsen worden in een frame of op voetjes geplaatst. Is uw huidige scherm kapot, dan zorgen zij voor een nieuwe glasplaat die van gehard glas wordt gemaakt. Wij maken ook glazen voorzetschermen op maat inclusief een frame of voetjes op bestelling.

Vragen over kachelglas of open haard glas?

Wij helpen graag met het op maat maken van glas voor uw kachel of open haard. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 023 201 41 12 of mail naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.
open haard glas
kachel glas