Klepramen vervangen

Bij een jaren 30 woning hebben wij klepramen vervangen voor een moderne variant. De ramen waren nog voorzien van enkel glas en verloren daardoor veel warmte. Doordat het raamhout was aangetast door vocht en is gaan rotten is gekozen voor een klepraam met RVS hang-en sluitwerk. Door deze aanpassing is er geen kans op rot en zal er meer licht binnenkomen. 

Uitzetraam of klapraam

klepraam vervangenHardglas klepramen worden ook wel klapramen of uitzetramen genoemd. Deze ramen zijn altijd naar buiten draaiend en hebben de scharnieren aan de bovenzijde. De raamuitzetters zitten aan de onderzijde, die vastgezet kunnen worden. Klepramen worden veel gebruikt om te ventileren, zo ook in deze woning waar de ramen in de keuken zaten. Dit soort ramen zijn uitstekend te combineren met alle soorten raamdecoratie, waar Verkaik Verf & Behang u uitstekend mee kan helpen.

Op maat gemaakt en geplaatst

klepraam vervangen VerkaikIeder raam heeft een andere maat en dient altijd opgemeten te worden. In gevallen zoals een jaren-30 woning zijn soms ook de kozijnen niet helemaal recht en komen wij bij voorkeur ter plaatse om de situatie in te kunnen schatten en te meten. Het plaatsen doen wij op afspraak en wanneer het u het beste uitkomt. Wij nemen ook altijd uw oude ramen en raamhout mee en zorgen dat deze ingenomen worden om te kunnen recyclen.

Contact over vervangen van klepramen?

Wij helpen u graag aan het beste advies betreft het vervangen van klepramen en lekke ramen voor hoogwaardige ramen waardoor u geen warmte verliest. Via ons contactformulier zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, daar kunt u al aangeven waar u naar op zoek bent. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12. Wij staan u ook graag persoonlijk te woord op de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp.

klepraam vervangen
Klepraam vervangen