Een doorlopende raamstrook in gevel van glas op ooghoogte zorgt voor een voldoende licht in deze werkplaats in Rijsenhout. Door de gehele breedte van het pand te gebruiken is de natuurlijke lichtinval perfect gedurende de gehele dag

Isolatieglas over de gehele breedte

Door isolatieglas te plaatsen over de gehele breedte van de werkplaats wordt ervoor gezorgd dat de warmte binnenblijft, terwijl het licht in de juiste hoek binnenkomt. Door gebruik te maken van isolatieglas wordt er gewerkt aan een duurzaam klimaat.

raamstrook in gevelDoorlopende raamstrook in gevel in de hoek

Er is gekozen voor een doorlopende raamstrook die ook om de hoek doorloopt. Dit geeft een ruimtelijk effect en zorgt ervoor dat er geen blinde hoek in de werkplaats is. Normaal gesproken zou je in de hoek een deel van het kozijn plaatsen, waar nu het glas mooi doorloopt.

 

Uitwendige verlijmde hoek

Een doorlopende gevelstrook van glas maken wij door middel van een uitwendige verlijmde hoek. Belangrijk ook hier is dat er perfect gemeten wordt, zodat de overstel perfect past en de hoek mooi en strak vormgegeven wordt. De buitenste stijlen worden zwart gemaakt en verlijmd, zodat de constructie stevig is.

Vragen over raamstroken in gevel?

Wij helpen graag met het bedenken van oplossingen waar natuurlijk lichtinval belangrijk is. En uiteraard voor het strakste design mogelijk. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 023 201 41 12 of mail naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.

raamstrook in gevel
raamstrook in gevel