Een grote ruit aan de voorzijde van restaurant De Beren in Hoofddorp had een grote barst in de ruit. Nadat de melding binnenkwam hebben wij direct een noodvoorziening getroffen om verdere schade te beperken. Het plaatsen van ramen van deze grootte en een gewicht van ruim 300 kilo worden vervangen met behulp van een kraan.

Ramen plaatsen met een coating

Het Cultuurgebouw in Hoofddorp, waar De Beren in is gevestigd, is door een architect ontworpen. De ramen hebben een speciale kleur coating gekregen om een bepaalde uitstraling te creëren. Doordat beide zijden een andere kleur hebben, is het juist plaatsen van deze ramen uiterst belangrijk.

Veiligheid tijdens plaatsen

Om het raam te verwijderen en te plaatsen werken wij samen met Paul de Koker kraanverhuur, daar dit formaat ramen simpelweg te zwaar zijn om handmatig te plaatsen. De beschadigde ruit wordt uit het kozijn gehaald nadat de profielen voorzichtig zijn verwijderd. Om ervoor te zorgen er geen stukken uit het raam vallen worden de losse stukken vooraf verwijderd. Vervolgens kan de zuiger geplaatst worden en de ruit eruit gehaald. 

Gecoat glas

Gecoate beglazing is niet alleen mooi, maar ook zeer effectief tegen de warmte en de inkijk in het restaurant. Het is een mooie oplossing als de volledige pui uit glas bestaat.

Vragen over ramen plaatsen?

Heeft u vragen over het plaatsen van ramen of bent u op zoek naar een oplossing voor glas, zowel thuis als op kantoor? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 023 201 41 12. Mail kunt u naar info@geendagzonderglas.nl. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van ons contactformulier, wij zorgen dat wij snel contact met u opnemen.
Ramen plaatsen
Ruiten plaatsen