Trofee in glas unieke designs

Soms krijgen we creatieve opdrachten die we zo leuk vinden dat we ze graag als voorbeeld aan iedereen laten zien. Wat eigenlijk als groot idee begon, namelijk het vullen van een dubbele glazen wand met bijvoorbeeld koffiebonen, werd een unieke trofee in glas voor de beste barrista.

Een hoge glazen vierkante buis werd gevuld met vers gebrande koffiebonen en op een kleine verhoging gezet. Nadien werd er een plaatje op gegraveerd met de naam van de winnaar of winnares.

 

“Out of the Box” trofee in glas

Wat je ook denkt van “out of the box”, van transparant glas lijkt de box toch weer iets heel anders te zijn dan wat je zou verwachten. Op deze manier heb je een unieke trofee in glas die gevuld kan worden met precies datgene wat je zelf wilt.

Dubbele wanden vullen met materialen

Heb je bijvoorbeeld in jouw winkel of kantoor een zogenoemde “blinde” wand, dat is dat eigenlijk een uitgelezen kans om daar een dubbele glazen wand te plaatsen en deze te vullen. Heb je een koffiewinkel, dan zijn koffiebonen natuurlijk leuk. Maar heb je een speelgoedwinkel dan kun je er knuffels in plaatsen. Denk bijvoorbeeld ook aan verschillende soorten en kleuren ballen, stoffen, stekkers, of misschien wel toetsenborden. Eigenlijk kun je het zo leuk en gek maken als je zelf wilt!

Creatief met glas

Doordat wij altijd bezig zijn met glas in verschillende vormen en maten, zien wij zoveel meer mogelijkheden die wij graag onder de aandacht brengen en met iedereen willen delen. Heeft u zelf een idee en wilt u daar eens over praten? Wij denken graag mee over de mogelijkheden, wij doen (bijna) niets liever dan denken in oplossingen en dit vervolgens realiseren.

Contact trofeeën of gevulde glazen wanden?

Kunnen wij u helpen met het realiseren van uw idee met glas? Wij denken graag creatief met u mee. Via ons contactformulier zijn tijdens kantooruren bereikbaar. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u ons bellen op 023 201 41 12

trofee in glas
Trofee in glas